top of page
BB35CEF3-7D31-4804-9BE1-E8A120C6CAC9.jpeg

SANNE BECK JENSEN

Mit navn er Sanne, og jeg er Ayurvedisk sundheds- og livsstilkonsulent.

Min største passion er at inspirere og hjælpe dig - kære kvinde, med at leve et selvkærligt og meningsfuldt liv i balance med øget bevidsthed og nærvær. 

Jeg vil ved hjælp af Ayurvediske redskaber, teknikker og personlig indsigt, være din støtte i at finde vejen hjem

til DIG på en blid og naturlig måde.

Samtidig med at jeg skaber et kærligt rum, hvor der er plads til at være dig - præcis som den du er.

Min historie

Jeg levede på alle måder et liv, som ikke var i overensstemmelse med hende jeg var. Min krop skreg alt hvad den kunne - men jeg lyttede ikke - eller jeg vidste ikke hvad det var den prøvede at fortælle mig -  ikke før den dag, hvor den væltede mig omkuld i fosterstilling.

Det tog mig flere år at rejse mig - og stå fast på jorden igen.

Yoga og meditation blev mit vendepunkt. Her lærte jeg at mærke mig selv og se indad. Det var angstprovokerende i starten, men jo mere jeg mærkede de små glimt at dyb indre ro - jo mere længtes min krop efter det.

Det gjorde mig nysgerrig - og det førte mig til Ayurvedaen. 

Jeg var på et 3 måneders forløb hos Maria Juhl, som sidenhen også blev en af mine Ayurvediske undervisere og hende jeg tog min uddannelse hos ved NAYA - Nordic Ayurveda Yoga Academy.

Ayurveda har givet mig en dybere forståelse for, hvordan krop og sind hænger så uløseligt sammen. En forståelse for hvorfor jeg var kommet så langt væk fra mig selv, som jeg var - og at jeg ved hjælp af Ayurvediske ritualer og principper kunne finde vejen hjem til mig igen - og den dybe ro indeni mig. Det har i sig selv været en meget smuk og livsbekræftende rejse.

Jeg er i dag dybt taknemmelig over alt det jeg har lært - både fagligt og personligt - og jeg vil med glæde være din kærlige støtte i at finde vejen hjem til dig.

Kærligst Sanne

Om mig: About
bottom of page